onsdag, november 10

Litt kynisk, kanskje.

Hadde dette spørsmålet oppstått for et halvt år siden, ville jeg nok svart noe sånn som at "kjærlighet for meg er å være sammen med en person for resten av livet", eller "kjærlighet for meg er å vise en person at du bryr deg om ham/henne". Klisjé nok, liksom. Og det ligger nok noe i det, men akkurat nå ser jeg annerledes på kjærligheten.

Jeg ser på det hele med et realistisk syn. Selv om du er dønn forelska i en person og vet at dere kommer til å være sammen 4evuh, så er det faktisk mulig at du en dag ikke har samme følelser. Jeg hadde en kjæreste som jeg var villig til å ofre ganske mye for, selv etter at forelskelsen tok slutt. Jeg trodde vi kom til å gifte oss en dag. Men etter en stund var ikke følelsene de samme lengre, og da blir kjærligheten annerledes óg.

Det jeg ser på som kjærlighet, er å handle ut i fra kjærligheten, istedenfor hva du vil. Og det kan være hva som helst, med hvem som helst. Om du for eksempel har en sjokolade, deler du den med vennen din istedenfor å spise alt, selv om du er jævlig snopesyk og ikke har råd til å kjøpe mer. Sånn enkelt forklart. Så da blir venner veldig viktig, for meg i alle fall. Å ha mennesker rundt deg som gir av sin kjærlighet, og ikke én enkelt person som betyr alt. Og sånn sett liker jeg kjærligheten bedre enn noen gang før.

(Lødum er et godt eksempel på kjærlighet)

(Men når vi først skriver om kjærleik og klizz, kan det jo nevnes at jeg har fått meg en kjæreste som jeg er overstadig forelsket i. Vi snakker sommerfugler i magen og hjerteformet bokeh på dagsbasis. Om det vil vare kan bare tiden vise, men akkurat nå er livet finere enn noen gang før. Og hei, sjekk ut bloggen hans her!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar