mandag, november 8

min kjærlighet

hei. jeg har vært i spania i tre uker, derfor har det vært litt stille fra min kant. ikke så lett å tenke blogg når man ikke helt vet hvilken dag det er eller har fått med seg ukens tema. men nå er jeg tilbake!

jeg vet ikke helt hvordan jeg egentlig skal tolke ukens tema. hva er kjærlighet for meg? paul så klart. men noe sier meg at det ikke blir helt riktig svar, så jeg skal prøve litt hardere.kjærlighet for meg er å våkne opp med orange sollys i ansiktet ved siden av verdens beste som snorker som en katt, og kommer med koselyder så fort jeg legger armene rundt han. det er å se på disneyfilmer og drikke te som smaker pepperkaker. å spise shaveice som er full av barndomsminner, og rusle gjennom visne blader. å kjenne solen svi på huden når det er varmt og godt ute, men varm vind som lukter blomster og trær. å føle at man har gjort noe bra for andre, stort eller lite. å få meldinger av mamma som forteller at hun er såså glad på mine vegner, og jeg kjenner at jeg gleder meg såså mye til jul for da ser jeg henne igjen. å tenke på fremtiden.å føle seg uendelig inspirert, kanskje etter man har kommet over hundrevis av vakre bilder på rekke og rad. å se en ny film man elsker hvert sekund av, for så å tipse om den til noen man er veldig glad i. å hente en fremkalt film på fotobutikken og se på bildene for første gang, kanskje uker og måneder etter man har tatt dem. å spise mat som smaker så utrolig godt at man ikke klarer å stoppe og får vondt i magen. å aldri få nok av å kysse. å høre på paul når han øver kinesisk.jeg vet ikke om dette er riktig svar på "hva er kjærlighet for deg?", men dette er øyeblikk hvor livet føles helt fantastisk. øyeblikk hvor magen er full av kjærlighet, og hvor alt føles helt perfekt.

hva er dine øyeblikk? jeg vilvil høre!

foto // privat - canon t70

2 kommentarer:

  1. "øyeblikk hvor livet føles helt fantastisk. øyeblikk hvor magen er full av kjærlighet, og hvor alt føles helt perfekt"

    Det første jeg tenker på er når man er på en skikkelig bra konsert. Men av og til får jeg den følelsen når jeg sitter på bussen og tenker over livet mitt, og bare innser at jeg er fornøyd. Det er fint.

    SvarSlett
  2. nøve: åja, hovefestivalen skulle jeg tatt med! konserter og venner og alt fint <3 (og vanlige konserter så klart)

    SvarSlett