mandag, november 22

hei tv

(btw, i går var tre av oss fine samlet på crystal castles konsert. det var fint å endelig treffe deg mariel, nå må du ikke glemme at jeg bor i oslo!!!)

hei hei, se hvem som husket å skrive i dag! denne uken har vi et så enkelt tema som tv-serier (husk at vi blir veldig glad hvis dere lesere kommer med tema-tips!!).


det er sjeldent jeg ser på tv (da vil jeg helst se på et eller annet dyreprogram), jeg foretrekker å heller laste det ned på dataen så jeg kan se det når som helst og hvor som helst. sette på pause midt i en episode og gjøre noe annet en liten stund, og så trykke på play igjen akkurat når jeg føler for det. her er noen jeg liker veldig godt, og noen jeg liker sånn passe, og litt annet:


LOST
jeg har vært stor fan av lost siden første episode. det hele startet med at jeg ikke fant noe å se på, også tenkte jeg "lost? fly? kan umulig være noe bra...". siden har jeg vært litt hekta. den er så rar og forvirrende, hvordan kan man ikke like det? husker jeg på et punkt lage en lost-side, men den varte ikke så lenge... syns de første sesongene var best!


SIX FEET UNDER
finfinfin serie, alle bør se den! episodene er evig lange da, men er ikke akkurat en ting å klage på. se se se!


PUSHING DAISIES
fin og rar og morsom og anbefales! er seff bare to sesonger, som det alltid er når det er noe man liker veldig godt.


BLACK BOOKS
morsom morsom. ganske rar humor, men forstår ikke helt hvordan noen ikke kan finne det morsomt? bare to tre sesonger, sucks!


TRUE BLOOD
åh, gud. det er så dårlig, og det blir bare dårligere for hver sesong. men det er så dårlig at det blir morsomt! fins det noen som fortsatt syns det er bra? liker når de snakker svensk da.


FRIENDS
har hele boksen, liker det! men liker virkelig ikke intro sangen....


SEINFELD
åh, elsk! sånn rar humor som jeg liker. har alle sesongene der også.


THE L WORD
bare jenter og drama, men jeg blir hekta uansett. har sett fleste episodene litt for mange ganger, så er vell endelig blitt litt lei nå. liker første sesongene, og den siste, men de i midten er bare drama og en evig karusell...


QUEER AS FOLK
samme som the l word, bare med gutter, sånn ca? ikke like mye drama, og kanskje litt morsommere. men masse sex da, så hvis man er redd for slikt er det kanskje ikke serien å se på.


PARENTHOOD
den nyeste serien jeg har begynt å se på. vet ikke helt om jeg liker den. litt kjedelig, men samtidig litt koselig. = litt tidsfordriv?


FREAKS AND GEEKS
gøy gøy gøy. men bare en sesong (eller to?). se den!


SEX AND THE CITY
liker ikke første sesongen hvor hun snakker til kamera, ellers bra. mest morsomt, for blir litt frustrert av hvor uendelig kresen de er på gutter. "oi, jeg fant en feil med deg, tror vi må slå opp"

ellers liker jeg kongen av queens, that 70th show, simpsons, the family guy, ncis, csi, og masse masse annet tull som jeg ser på hvis det tilfeldigvis går på tven. samtidig som det er en god del jeg ikke liker. gossip girl, i say no more! er sikkert mange serier jeg har glemt (og har feks ikke skrevet om anime, heeehee).

hva ser du på tv?

6 kommentarer:

 1. Jeg tør nesten ikke si hva jeg ser på, for folk reagerer alltid på at jeg ser på så mye, men det er jo ikke sånn at jeg sitter foran tven hele dagen. Laster ned alt jeg ser på, bortsett fra de norske programmene, men halvparten av de er jo gullrekka.

  SvarSlett
 2. Hrmpf, Black Books har tre sesonger (og er verdens beste serie).

  SvarSlett
 3. FREAKS AND GEEKS HAR BARE EN SESONG.

  /fredrikke

  SvarSlett
 4. Jeg elsker True Blood og synes det bare blir enda bedre når de snakker svensk! :3

  SvarSlett
 5. Jeg elsker lost. Er på fjerde sesong nå, og jeg synes fortsatt at sesong 2 er den beste. Også er det ganske greit fordi bror har lost leksikon, og det er litt ok om man lurer på noe.

  To andre serier jeg ser på er Project Runway og Frustrerte fruer.

  SvarSlett
 6. Jepp, look here.

  http://www.amazon.com/Lost-Encyclopedia-Tara-Bennett/dp/0756665949

  SvarSlett