tirsdag, november 30

dsmbrrrr

kanskje en av mine favorittmåneder. selvom jeg bruker mye av tiden på å fryse, og irritere meg over at jeg fryser når jeg prøver så godt jeg kan å kle meg så jeg ikke skal fryse med ullundertøy og lag på lag med en hel masse klær. jeg elsker å åpne julekalendere selvom sjokoladen inni alltid er kjempevond. klementiner er kanskje noe av det beste. også baker jeg pepperkaker. og kokosmakroner. og lager brente mandler, og sjokoladetrøfler, og marsipan, og strikker julegaver, eller lager andre julegaver som ikke er strikket. og helt til slutt er det jeg som har bursdag, også kommer fyrverkeriet.
hei, sorry, internett har vært stort sett borte idag, og nå som det endelig er tilbake er jeg sliten og trøtt og med min vanlige hodepine.
jeg elsker jul, selvom når det nærmer seg så tror jeg at jeg blir stressa av julegaver, men så når alt kommer til alt går det egentlig helt fint og jeg det jeg elsker mest av alt er å pakke dem inn. og desember er liksom litt min måned fordi jeg har bursdag. og nå orker jeg ikke skrive mer. sorry.

1 kommentar:

  1. Enig, det beste med å kjøpe gaver er å pakke dem inn! :)

    SvarSlett