onsdag, november 3

Dårlig blogging på folket.

Hei, nydelige, vakre, deilige lesere av fem fine. Tror vi skal bytte navn til fem dårlige bloggere eller noe. Jeg beklager. Jeg antar det er en god grunn til at de andre ikke har blogget siden torsdag, men vi skal skjerpe oss. Lover!

Siden vi ikke har funnet noe tema til denne uken bestemmer jeg at vi bare skal blogge om det vi ønsker. Og siden jeg vet at bilder er mye mer intressant enn ord, så viser jeg bare fram litt bilder jeg har tatt siden jeg startet på NKF!

Dette bildet tok jeg i går. Akkurat nå har vi nitten bilder vi skal ta til tema lys (del to). Fire av bildene skal være frysing av bevegelse ved hjelp av blitz.


Enda et bilde med frysing av blitz. Objekter som flyr, vind i håret og vann som spruter. Jeg ble ikke så veldig fornøyd, så dette skal jeg ta på nytt igjen.


Og enda et... Dette skal også taes på nytt, fordi utsnittet ble litt tett og fokusen kunne vært bedre.


Frysing av bevegelse, men ikke med blitz denne gang. Dette var et tilfeldig bilde jeg tok når vi tok bilder til en annen oppgave hvor vi matet fugler får å samle de rundt en badeand. Ja, det er sånn vi gjør på NKF, og jeg elsker det.


Miljøportrett. Tatt på akvariet. Ganske koselig.


Miljøportrett. Skrekkfilm. Hurra!


Se! Her har jeg tatt bilde av fine Ming og Olet. Det var koselig.

Om dere vil følge med på bildene jeg tar så er det bare å legge meg til som kontakt på flickr. Og til sist kan jeg gjenta meg selv i det uendelige: NKF er livet!

7 kommentarer:

 1. hallo, jeg har en grunn, er i spania!!

  SvarSlett
 2. tinekatrine: ikke de andre ukene:P man kan skrive et innlegg og velge når det skal publiseres

  SvarSlett
 3. det siste bildet er så innmari fint!

  SvarSlett
 4. hei på dere! neste uke kan dere skrive om hva kjærlighet er for dere :)

  SvarSlett
 5. oh snap, jeanette, hahahahaha!

  liker miljøbildene, spess det av mariell :))))) du er så flink!

  SvarSlett