onsdag, november 24

2411101516

Akkurat nå holder jeg på med Six Feet Under. Det er en ok serie, men som Tine sa: veldig lange episoder. Så det går litt treigt. Dessuten er det ekstremt kleint til tider. Men bortsett fra det har jeg ikke noe negativt å si. Den er morsom og har fine karakterer, og det er alltid et pluss.


Jeg holder også på med Frustrerte Fruer. Ja, behøver ikke beskrive det en gang, alle har vel sett det. Handler om en overperfekt ginger, en sarkastisk modell, en klumsete klisjé og den råtøffe familiemoren. De bor i et perfekt nabolag med masse snille naboer som lager kake til hverandre, men så flytter det inn en ny morder i hver sessong. Historien er så teit, men skuespillerne veier opp for det. Og humoren. Gruer meg til det er over.


Glee. Typisk high-school opplegg med tapere og de kule kidza satt litt på spissen. Glee er liksom en musikalgruppe ellerno som er nederst på næringskjeden, men så begynner den kuleste gutten på skolen, og drar med seg noen av de andre kule kidza, også blir de en familie og blir mobbet av resten av skolen mens de synger masse sanger i kantinen og sånn. Sier seg selv at det kan bli superkleint, men det er noe av det beste som finnes! Jeg sier bare: Sue Sylvester - tidenes TV-seriekarakter noen sinne! Og sykt mye humor! Prøv det!Sex and the city: må jo nevnes, det er jo episk! Helt enig med Tine om at de bare finner småfeil med gutta, men det er så mye humor at det funker 110% uansett. Handler om fire "jenter" som bor i storbyen og leter etter sine perfekte utkårede menn og alt dramaet som følger med.

True Blood: Egentlig ekstremt dårlig, men av en eller annen grunn veldig fengende. Handler om vampyrer og varulver og sånn. Også er det ekstremt mye blod og gørr. Men funker fett, er humor nok selv om det er mørkt og dystert.

The L Word: Masse lesber! Masse humor! Masse sex! The L Word i et nøtteskall. Skal også nevnes at jeg aldri/sjeldent gråter av TV-serier og filmer, men en viss episode knuste hjertet mitt i tusen biter og jeg gråt som en foss. Kudos, lesber. You did good! Skal også nevnes at serien blir dårlig på slutten. Ekstremt dårlig. Men sessong 1 - 4 er good shit. Se det!

Queer as folk: Som Tine sa: L word med gutter. Bare dårligere. Jeg sluttet å se det etter en stund fordi det er så sykt forutsigbart. Du vet alltid hva som skjer før det skjer, og det er ikke noe gøy. Dessuten er halvparten av karakterene idioter.

Heroes: Handler om superhelter. Blir dårlig og gjentar seg selv så sykt, men har en grei underholdningsverdi.

Gossip Girl: Seriøst. Jeg lovet meg selv å aldri se på det, men så var det litt artig. Handler om rike mennesker som lever livet. Det finnes en bitch som heter Blair og hun er tidenes dame. Også er det en søt jente som heter Jenny, men hun blir tidenes bitch og fikk et sløvt ansiktsutrykk som gjerne blir å finne på magasincovre irl. Sykt mye drama, alle har hatt seg med alle og på slutten av sessong fire ble det bare for mye, så da sa jeg farvel til kidza.

Skins: Noe av det beste som er laget! Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men det er virkelig livet. Handler om britiske ungdommer som tar aaaaav med fyll og fanteri og masse drit, også har de presset inn drama og kjærlighet og det meste som er å finne i løpet av et tenåringsliv. Dårlig forklart, bare se det. Du vil ikke angre.

United states of tara: En flott dame som lider av identity disorder, altså at hun har flere personligheter. Mye humor og ganske grei feelgoodstemning over seg. Episodene er alt for kort, og sessongene likeså. Du kan godt bli ferdig med denne serien på en dag om du vil.

Ugly Betty: egentlig evigheter siden jeg har sett dette, men jeg likte det veldig godt. Yup.

Ellers kan det nevnes at jeg ikke kan fordra seinfeld og two and a half men. Og jeg syntes serier med politier, detektiver og mord, som CSI, er veldig lite underholdende. Derfor er jeg en av de 0.1% som ikke syntes Dexter falt i smak.

5 kommentarer:

 1. ææ, jeg ELSKER Glee og Skins, og hater Two and a half Men og CSI, thumbs up! (elsker Dexter også da, men.)

  SvarSlett
 2. jeg skjønner ikke hva dere snakker om at det er lange episoder i six feet under, det la jeg aldri merke til. six feet under er best <3<3<3

  SvarSlett
 3. jeg liker heller ikke dexter. eller glee. eller skins. eller gossip goril. eller heroes. og forstår ikke hvilken karakterer i QAF er idioter, og siste sesongen i the l word er superbra jo! jeg glemte å skrive united states of tara, fillern..

  SvarSlett
 4. Weeds må du se! Korte episoder, fantastiske karakterer og bra humor. Seriøst, det er noe av det beste som finnes.

  SvarSlett
 5. Glee er supert, skikkelig Amerikansk klisje noen ganger, men Sue og Kurt gjør det hele fantastisk!

  SvarSlett